مجموعه …. شما را به خرید بهترین خدمات ایزو دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

آموزش سیستم استاندارد ایزو ۲۲۰۰۰

آموزش ایزو 22000

در سیستم ایزو ۲۲۰۰۰ مسائلی وجود دارد که نیاز به آموزش دارد و به تنهایی نمی توان این مسائل را فراگرفت. سیستم این استاندارد تاثیر به سزایی در سوددهی سازمان های صنایع غذایی دارد.
اما این سیستم چیست و چرا این قدر برای شرکت های غذایی مهم است؟ مهم ترین بخش این سیستم در تولید سازمان نقش دارد و بخش دوم آن در کنترل کردن آلودگی های سازمان. الزاماتی که به تولید سازمان ربط پیدا می کند شامل پیشگیری و شناسایی خطاهای مرتکب شده در خط تولید، که به کمک ابزارهای کارآمدی هم چون طرح های کنترلی در سیستم و ارزیابی ریسک انجام می پذیرد.
اما در کنترل آلودگی های سازمانی که برای خود دنیایی دارد و نصف استاندارد ایزو ۲۲۰۰۰ شامل این موارد است و برای آموزش آن باید وقت زیادی را در این زمینه گذاشت، مسائل بهداشتی و محیطی سازمان مورد بررسی قرار می گیرد، حتی در این زمینه کنترل لباس های اپراتورهای خط تولید و هم چنین قرار دادن وسایل در مکان های مخصوص به خود و چگونگی جابجایی مواد برای دور کردن میکروب از آن مورد بررسی و آموزش پرسنلین سازمان قرار می گیرد.

نام مدیریت مجموعه

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید.

مشاوره و فروش

مجموعه …. شما را به خرید بهترین خدمات ایزو دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

0

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Buttonتماس بگیرید